Доставка и плащане

След, като финализирате вашата поръчка, вие ще получите автоматично генериран уведомителен имейл. Ако разбира се сте оставили вашия имейл в данните на поръчката.Ако не получите такъв имейл, моля свържете се с нас по имейла или телефона – може вашата поръчка да не е достигнала до нас.

След, като получим вашата поръчка ние ще се свържем с вас по телефона за потвърждение. Следва изпращане на вашата поръчка възможно най-бързо. Обикновено изпращаме още на същия ден, но не можем да гарантираме това на 100% Има дни, когато сме разстроени, зарязало ни е гаджето, яли сме развалени кюфтета и ни боли стомаха или просто вали силен дъжд – тогава изпращаме на следващия ден. В много редки случаи, когато сме на почивка и си печем хубавите дупета на някой безлюден гръцки плаж, се налага да поизчакате няколко дни, но ви уверяваме, че това не се случва често.

Изпращаме стоката с куриерска фирма Еконт Експрес. Винаги в необозначен плътно запечатан, тъмен непрозрачен найлонов плик. Описанието на стоката винаги е „текстил“. По този начин нашите клиенти не бива да се притесняват,че някой би могъл да знае какво съдържа вашата пратка – дали са сладурски прашки или дантелено секси бельо, това ще остане в тайна.

Изпращаме пратката ви или до офис на куриера или до вашия адрес. Това вие сами ще изберете от специално падащо меню, когато правите вашата поръчка. Цената на доставка с куриер до вашия адрес е 6.00 лв, а цената на доставка до офис на Еконт е 4.50 лв Имайте предвид,че ако поръчате мъжко бельо, бански или каквото там продаваме в нашия онлайн магазин на стойност 90лв или повече, вашата доставка до офис на Еконт ще бъде за наша сметка. Това не важи ако изберете доставка с куриер до адрес.

Всички доставки до Европа и Северна Америка се извършват с Български пощи. Пратката пътува 5 до 7 дни до ЕС и 7 до 14 дни до САЩ. Когато правите поръчка за чужбина, трябва да заплатите стоката предварително с PayPal или с кредина/дебитна карта пак посредством PayPal – без да е нужна регистрация! Ако имате затруднения, свържете се с нас и ние с удоволствие ще ви съдействаме.

Как да платя? Имате два варианта на заплащане на стоката. Първият е с наложен платеж, плащате на куриера при получаването на стоката или плащате с PayPal.com  акаунта си. Ако нямате такъв акаунт, можете да платите с кредитна/ дебитна карта по следния начин:

Избирате начин на плащане PAYPAL, сайта ще ви препрати в страница за плащане на сайта paypal.com , където ще ви бъде искана парола и потребителско име, вие погледнете по-надолу и ще видите следния линк: Create a PayPal account (And pay with your debit or credit card)  , кликнете върху него и ще ви излезе прозорец, където да въведете банковите данни на вашата карта и с потвърждението вие ще реализирате плащане.

Имайте предвид,че доставката и евентуално връщане на пратката са за сметка на клиента. Ако по някаква причина решите да не получите вече поръчана пратка трябва да заплатите на куриера цената на доставката и цената за връщане. Ние нямаме никаква вина, ако клиент реши по някаква причина да откаже пратка(с изклюение на основателни случаи за дефект или несъответствие  размер, цвят или вид на стоката). На клиенти, които поръчват без да си вземат пратките и отказват да си заплатят доставката, ще бъде отказвано да пазаруват онлайн и техните данни ще бъдат използвани в черен списък на онлайн магазините в България.

Ако имате някакви въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас, ние с радост ще ви помогнем. Приятно пазаруване!

ОФЕРТА НА ДЕНЯ


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook