За нас

queerwear.com e онлайн платформа за доставяне на удоволствие от пазаруването на мъжки бански, мъжки шорти и плажни аксесоари. Екипа на сайта е съставен от активно спортуващи млади мъже, които харесват да позират по бельо пред огледалото. За нас мъжкото бельо и банските носят един особен заряд и възбуда.Всеки път очакваме с нетърпение поредните нови модели мъжко бельо или бански и разопаковането на пратките е един истински ритуал. Защото за нас мъжкото бельо, както и хубавите маркови бански те правят да изглеждаш секси и привлекателен.

Нашата цел е да осигурим на българина лесна възможност да купува на разумна цена истинско марково бельо и бански, най-новите модели от специализирани световни марки производители на мъжко бельо и бански: ADDICTED, Calvin Klein, Aussiebum, Modus Vivendi, Baskit, CIN-2, N2N Bodywear и др. Последните няколко години  с големи усилия успяхме да преодолеем недоверието на българския мъж, който до скоро смяташе, че истински хубави маркови стоки не могат да бъдат намерени в България. Вече сме създали една голяма група от клиенти и приятели, които ни се доверяват и купуват марково мъжко бельо и бански от нашия онлайн магазин. Всички те разбраха,че ако искаме да имаме и у нас хубави и добре заредени магазини с качествена маркова стока, усилията трябва да са взаимни. С вашите покупки вие спомагате да се развие този бизнес в България и така да могат всички да се снабдят лесно и на по-ниска цена с качествени модели, слипове, боксерки, бельо за спорт, прашки или еротично и фетиш бельо. Ние предлагаме само изпробвани и доказали качеството си световноизвестни марки. В този сайт можете да поръчате от най-нестандартното мъжко бельо, което би накарало и собственик на верига SEXshop-ове  да се изчерви. Тук се предлага персонално и информирано съдействие на нашите клиенти, за да могат те да направят най-подходящия за тях избор. Платформата е посредник между освободените и модерни български мъже и големите дизайнери и търговци на марково бельо и бански за мъже.

Ние освен търговци на бельо и бански, сме и клиенти. Изпробваме всеки нов модел лично и търсим евентуални недостатъци и предимства. Така създаваме реалистични описания на дадения модел мъжко бельо или бански. Дори и най-еротичните модели, като прашки, джоксове, мрежести боксерки, дантелено мъжко бельо,мъжки бикини и пр. са минали през нашите дупета и са били тествани в реални условия. Така в крайна сметка продаваме продукти, които познаваме и за чието качество можем да гарантираме.

ОФЕРТА НА ДЕНЯ


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook